Tring gjithmonë e më shumë po sjell risi dhe po përmbush kërkesat e çdo shikuesi shqiptar!

Tashmë, Tring Collection, një kanal i ri i dedikuar sagave, vjen ekskluzivisht në këtë platformë.

Collection nga vetë emri nënkupton transmetimin maratonë të sagave më të mira që kanë thyer rekorde shikueshmërie në të gjithë botën. Ky kanal do të përmbushë kërkesat e të gjithëve sepse në të do të gjeni komedi, dramë, aksion, romancë, histori e shumë të tjera.

Së shpejti në Platformën tonë.

Sa bukur të ulesh përpara ekranit të TV dhe të mos duash asnjëherë të largohesh prej aty, efekt që e krijon vetëm 1 platformë,