Platforma më e madhe shqiptare Më afër, më të fuqishëm! Digital TV me mbi 120 kanale Internet me shpejtësi 100/100 mbs palimituar Njihu më afër Platforma më e madhe shqiptare Mbi 120 kanale të përzgjedhura Digital TV U sjellim teknologji më moderne së bashku me kanalet më të shikuara anembanë botës Njihu më afër Mbi 120 kanale të përzgjedhura Shpejtësi e lartë dhe e palimituar Internet Internet me shpejtësi të lartë prej 100/100 mbs download/upload. Njihu më afër Shpejtësi e lartë dhe e palimituar

Digital TV më afër

njihu më afër

Internet më të fuqishëm

njihu më afër

Ne mbështesim nevojat tuaja

sc-icons-image

Digital TV

Mbi 120 kanale të ndryshme
sc-icons-image

Internet

Shpejtësi prej 100/100 mbs.
sc-icons-image

Suport

24/7/365 në shërbimin tuaj
sc-icons-image

4 pika të shitjes

2 në Kumanovë, Çegran dhe Likovë.
Signal Net

Bëhuni pjesë e platformës

Signal Net angazhohet që gjithmonë të ju sjell programet më të shikuara përmes Digital TV dhe internet me shpejtësi të lartë dhe të palimituar.

Signal Net shtrihet në disa komuna me pika të shitjes në Kumanovë, Çegran dhe Likovë.

Qëllimi ynë është që tua mundësojmë klientëve tanë qasje cilësore deri tek shërbimet tona duke u bazuar në kombinim të kualitetit të lartë dhe çmimeve të volitshme

Paketa Superiore

2̶9̶0̶0̶   Den

1300   Den


Digital TV 120+ KANALE
+ Internet 50/50 mbs
më shumë
* 24 muaj besnik* 50/50 mbs pa limit* 120+ kanale * Lidhja e dytë e TV, +200 mkd

Abonime dhe Oferta

Signal Net

Shpejtësi, Ofertë dhe Dhuratë

Përkrahja e klientëve, na motivon dhe na jep forcë edhe më shumë në rrugët tona. Mbështetja e tyre për kompaninë tonë, na nxit edhe më shumë që edhe ne të jemi sinjali juaj, krahas me kohën dhe botën.

sc-icons-image

Sinjali juaj krahas me kohën

Digital TV me mbi 120 kanale të përzgjedhura.
sc-icons-image

I shpejtë dhe i palimituar

Internet me shpejtësi të lartë prej 100/100 mbs.
më shumë

Programet dhe emisionet

inforamcionet

Lajmet e fundit

RISI Së shpejti

Për abonuesit e Signal Net edhe aplikacioni në IOS dhe Google Play