SIGNAL NET

Shpejtësi, Ofertë dhe Dhuratë

Përkrahja e klientëve, na motivon dhe na jep forcë edhe më shumë në rrugët tona. Mbështetja e tyre për kompaninë tonë, na nxit edhe më shumë që edhe ne të jemi sinjali juaj, krahas me kohën dhe botën.

sc-icons-image

Sinjali juaj krahas me kohën

Digital TV me mbi 120 kanale të përzgjedhura.
sc-icons-image

I shpejtë dhe i palimituar

Internet me shpejtësi të lartë prej 100/100 mbs.

Pikat tona të shitjes

Kumanovë

Jane sandanski nr.9 Kumanovë | +389 31 44 66 11

Gostivar

Rruga 300 nr.422 Çegran, Gostivar

Likovë

Orizari, Likovë | +389 31 414 414

Kumanovë

Goce Delçev nr. 50/1 Kumanovë | +389 31 44 66 11

Komentet

Çka thuan klientët për ne

Erman Jashari

Suksese. Jeni kompania më korrekte! Jemi shumë të kënaqur me Ju 👍👍👍

Erman Jashari

Afrim Osmani
Urime
Me drejtësi dhe sinqiritet, shpërblimet vijnë vet.
Vetëm vazhdoni kështu, të gjithë shqiptarët duhen të jenë me ju.

Afrim Osmani

Mustafa Abdulla

Urime të gjithë shqiptarëve të komunes së Kumanovës dhe Lipkovës. Ky operator i pavarur i cili me kualitet arriti të hap pikën e tretë për t’i permbushur nevojat e banorëve të këtyre komunave.

Mustafa Abdulla

RISI Së shpejti

Për abonuesit e Signal Net edhe aplikacioni në IOS dhe Google Play