Signal Net tani më zyrtarisht pjesë e komunës së Likovës!
Sot u bë hapja e zyrës për informim në fshatin Orizare!
Ju informojmë se në një periudhë të shkurt kohore fillon riparimi i rrjetit dhe do të lëshohet në përdorim rrjeti i teknologjisë më të fundit!
“ FIBER TO THE HOME “
Për më shumë info na vizitoni në pikat tona të shitjes!
Më afër, më të fuqishëm!