KALLËZOJ KOJSHISË
Ofrohet për të gjithë klientët të cilët janë abonentë në “Signal Net”.
E gjitha çfarë duhet të bëni është t’i kallëzoni kojshisë tuaj dhe njëkohësisht do të përfitoni të dytë nga 15 ditë pa pagesë ose 50% lirim në “Signal Net”.
Oferta vlen deri më datë 31.08.2017.
Numri i kojshive të cilët i sillni në “Signal Net” nuk është i kufizuar.
Të gjithë klientët që kanë kontratë në “Signal Net” do të pranojnë një SMS në numrin e tyre personal kontaktues, i cili përmban një kod të cilin duhet t’ia jepni kojshisë tuaj.
Me rastin e krijimit të kontratës nga i referuari (kojshia) i juaj, në “Signal Net” automatikisht që të dytë përfitoni 15 ditë pa pagesë ose 50 % lirim në muajin e ardhshëm.